Waarom AGB kiezen?

  • Één van Europa's grootste onafhankelijke bedrijven voor het steunen van medische beeldverwerking
  • Uitzonderlijk service support
  • Geeft u de keuze van dienstverlener

We zijn trots op onze reputatie voor het verlenen van buitengewone steun aan onze klanten.

Wij hebben de kwaliteit van het steunen van beeldverwerkingsapparatuur gedefinieerd

Onze ongeëvenaarde verhouding van klantbehoud weerspiegelt de kwaliteit en het uitzonderlijke hoge niveau van onze steun.

De kwaliteit van onze service overtreft in grote mate de service van welk ander bedrijf dan ook

Onze collectieve passie is ons concurrentievoordeel, iedereen bij AGB is totaal toegewijd om ervoor te zorgen dat al onze klanten de beste beschikbare service steun ontvangen.

Wij geven u een keuze van dienstverlener

Traditioneel was OEM de enige plaats waar men naartoe kon gaan voor steun van beeldverwerkingsapparatuur. We hebben onze klanten een keuze van dienstverlener aangeboden. Per slot van rekening is concurrentie de enige manier om kwaliteit te verbeteren en ervoor te zorgen dat  er duurzame financieel voordeel binnen de zorgmarkt is.

Onze ingenieurs zijn hoogbekwame professionelen en deskundigen op hun gebied

Dankzij intensieve training en vele jaren ervaring hebben onze ingenieurs uitstekende wetenschap van de apparatuur die wij ondersteunen.

Wij geven onze ingenieurs opleiding in apparatuur die niet meer wordt geproduceerd maar desondanks nog in klinisch gebruik is

In tegenstelling tot andere producenten zorgen wij ervoor dat we altijd ervaren ingenieurs voorhanden hebben om oudere systemen te ondersteunen.

Wij verkopen geen nieuwe systemen

Omdat we geen speciale interesse hebben om nieuwe apparatuur te verkopen, houden wij uw systeem volledig operationeel totdat u besluit dat het tijd is om het buiten gebruik te stellen.

U kunt kiezen welk contract aan uw behoeften voldoet

Wij kunnen uw servicecontract nauwkeurig afstemmen op uw financiële en technische behoeften. Het is onze bedoeling om met iedere klant een duurzame relatie op te bouwen die dieper gaat dan wat er in het servicecontract staat.

Wij kunnen waarschijnlijk uw kostenbasis  verminderen

Wij exploiteren meer doeltreffend en hebben lagere bedrijfskosten wanneer vergeleken met de grote fabrikanten. Dit stelt ons in staat besparingen door te berekenen aan onze klanten.

Wij handhaven een onvolprezen reputatie voor integriteit, en voor het exploiteren van een ethisch bedrijf

Wij houden ons aan al onze verplichtingen aan onze klanten en wij zijn trots op de uitstekende sociale verantwoordelijkheid van de bewezen staat van onze bedrijfsdienst.

Hoe wij dit uitzonderlijke serviceniveau verwezenlijken →

Onze beschikbare tijd garantie

Onze topprioriteit is het  maximeren van de beschikbare tijd van het beeldverwerkingssysteem van onze klanten:

Wij werken rond de planning van uw afdeling...

...voeren het geplande werk uit wanneer dit het meeste gelegen is voor u, en verschaffen u een ongeëvenaarde hulpverlening ter plaatse voor storingen. In het Verenigd Koninkrijk kunnen wij ook geplande servicebeurten en niet dringend reparatiewerk uitvoeren buiten uw normale werkuren.

Wij hebben reserveonderdelen in voorraad voor ieder systeem onder contract...

...in onze magazijnen in het Verenigd Koninkrijk en België. We moeten geen reserveonderdelen gaan importeren, wat betekent dat we ze dezelfde dag dat ze vereist zijn, op de locatie kunnen leveren.

Ieder bezoek biedt een waarachtig preventieve service aan...

...we overtreffen de preventieve service handhavingsprocedures van de fabrikant, waarbij wij meer onderhoudsoperaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat er maximum beschikbare tijd is voor het systeem tot de volgende servicebeurt.

Raadpleeg onze beschikbare tijd garantie →